Photobucket
#1

Adidas Superstar Heren zwart Aanbieding

in General discussion Wed May 17, 2017 11:52 pm
by asstheo1 • 2 Posts | 20 PointsNet toen je dacht dat de drie strepen alles hadden gedaan die ze mogelijk op de Adidas Superstar Heren zwart Aanbieding zouden kunnen doen, gaan ze weer op en verrassen ons nogmaals. Wat u hierboven ziet, zijn twee tonale paren van het klassieke silhouet in een lakleer constructie. In uw keuze van Core Black of White, komt de adidas Originals Superstar met bovenleder bovenkant, vergezeld van de off-white shell teen en rubberen zool. Tonal branding, veters en voering creëren een zeer subtiele en minimale look up top. Ben jij graven Dit ziet er op de schelptoenen. Een schoon en levendig palet van geelwit met oranje apparatuur, de iets ongerepte tint heeft in hoofdzaak betrekking op de premium leren bovenkant, handtekening shell teen doos, tong, veters en binnenvoering, terwijl de contrasterende accenten prominent zijn Op de suede drie streep branding over zijn zijpanelen en leder hiel tab.

Als je fan bent van de Adidas Superstar Heren wit Uitverkoop die de metalen teen rockt, dan komen er meer goede dingen op je weg. Deze keer zien we de adidas Originals Superstar in een tonaal wit bovenste paar met een brons gekleurde metalen teen. De adidas Originals Superstar is opgemaakt in een bovenkant van een suiker bovenkant van een tonale crème bovenop een all-white zool. Een set roomzanten, voering, tong en hiel houden de monochromatische blik op de bovenkant in volle werking. Contrast van de bovenkant van de bovenkant is de shelltoe die komt in een bronsmetaalaanbod dat de adidas Originals Superstar zeker een superieure look geeft. Als u op zoek bent naar een adidas Originals Superstar met wat extra flair, kijk er niet meer uit want deze versie van de klassieke sneaker heeft dat alles en dan wat.

Net zoals de titel beschrijft, wordt deze laatste iteratie van de Adidas Superstar Heren blauw goedkoop behandeld in een echt opvallende afwerking. Net zo gisteren is deze extra up-close beeldmateriaal beter een idee gegeven van zijn algehele opbouw. Zilver bestaat als de bepalende toon, die de sneakersleersamenstelling omhult. Elders wordt zijn kenmerkende shell teen component behandeld in een spiegelachtige afwerking om het opvallende ontwerp subtiel te compenseren. Terwijl het lijkt te beschilderen, blijft de schaduw naar de middelzoolse eenheid, terwijl de buitenzool in Wit voor contrast verlaten wordt. Maar dit is niet alleen een gewone camo-print, maar Adidas heeft deze Superstar getroffen met tijgercamo die in zwart-wit op De hiel tab en alleen de hiel tabblad voor een subtiele maar mooie pop. De rest van de bovenkant is gemaakt van een zwarte suède voor een mooie levensstijlkijk, terwijl het witte stikseldetail door de teen en op de hiel geplaatst is voor wat extra contrast. Andere details zijn een witte rubberen schelptand, witte middelzool en een zoolzool.

Van veraf gezien lijkt de Adidas Superstar Heren Kopen die je hierboven ziet, een normale Zwart-witte versie van het klassieke model. Het is alleen als je dichterbij komt bij de schoen die je ziet dat het iets extra bij komt. Dubbelklik op de adidas Originals Superstar Grid. Kijk eens naar deze gemakkelijk beschikbare schoen. De adidas Originals Superstar Grid is gemaakt in een wit leren bovenkant, een witte rubberen schelptand, witte veters en voering en hits van Black op de Drie Strepen panelen en hiel. Wat deze versie onderscheidt van eerdere aanbiedingen is het feit dat de gehele Witte leerbasis in een rasterachtig patroon wordt bedekt om de schoen een gloednieuwe look en feel te geven.

In de loop van de dag hebben we u een paar verschillende kijkjes gegeven aan de alledaagse Adidas Superstar Heren Bestellen Primeknit in de zomer-passende Multicolor optie. Tegenwoordig krijgen we een officiële kijk op de schoen met adidas. De klassieke schelptoon is vernieuwd en is getroffen met een volledige Primeknit-bovenkant, met uitzondering van de rubberen schelptand. Er zijn drie multicolor opties beschikbaar, één geaccentueerd door zwart, een ander met wit en het laatste paar met grijs. De witte en zwarte paren beschikken over witte schelptanden en rubberen midsoles, terwijl het grijze paar een tonale look krijgt. De adidas Originals lijn blijft consistente en authentieke opmaakstijlen. De lijn is bekend geworden door popcultuur, Run-DMC is een groep die hen succes in de jaren 80 heeft geboekt. Adidas Originals maakt gebruik van boeiende stijlen die unieke ontwerpen voor elke levensstijl presenteren.

Scroll up

Photobucket
Visitors
0 Members and 18 Guests are online.

We welcome our newest member: goldengoosedela
Board Statistics
The forum has 17214 topics and 19821 posts.

1 member has been online today :
goldengoosedela