Photobucket
#1

Adidas Superstar 80v Zwart Online Kopen

in Here is your first Forum Fri Jun 02, 2017 10:48 pm
by Hobart7 • 2 Posts | 20 PointsNieuwe kinderen Yeezy alert! We hebben geleerd dat de Adidas Superstar 80v Zwart Online Kopen Black Red op 11 februari 2017 in peutergroottes zal vrijgeven naast de normale volwassengrootte run. Sommige officiële afbeeldingen met een lage resolutie hebben zelfs online op Instagram-accounts zoals Yeezy Mafia geopend. We weten dus dat er in de nabije toekomst een officieel persbericht van adidas komt met alle informatie die u nodig heeft over het begeerde Kanye-helmed-paar.

Vandaag krijgen we de beste kijk op beide aankomende Adidas Superstar 80v Sale nl Yeezy-kleurenwegen, aangezien de briljante flitsen van een levendig rood op de 'SPLY-350' sidepanel branding staan, terwijl de bijgewerkte Primeknit-geweven constructiesporten ofwel een monochromatische Core Black of een willekeurige array Footwear Witte en Core Black wervelingen die bijna op het Afrikaanse safari dier lijken.

Hoewel adidas originals dit jaar veel succes heeft gehad met hun "iconen" campagne, als ik denk aan adidas originals iconen, denk ik onmiddellijk aan de Kings of Rock - Run DMC. Terug in 1986 vierde het Hollis-geteisterde trio hun ondertekening "Shell Toe" sneaker- en kledingmodelverklaring met het hitrecord "My Adidas" van hun derde studio album Raising Hell. Het liedje definieerde niet alleen het genre op dat moment, maar veranderde de loop van de straatmode voor altijd. Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van "My Adidas," zal Originals de volgende maand een herdenkingspaar Adidas Superstar 80v Opruiming vrijlaten.Dit vakantieseizoen viert adidas Originals Run 1987's single single 'Christmas in Hollis' met een speciale limited edition Superstar 80s.The single was onderdeel van het eerste A Very Special Christmas compilatie album met kunstwerk ontworpen door de legendarische kunstenaar Keith Haring. In de loop van 10 jaar verkocht het album meer dan 4 miljoen exemplaren.

Adidas is meer bereid dan Nike om zijn gebreide technologie te nemen en oudere sneakers te remixen. Het laatste voorbeeld hiervan is de Adidas Superstar 80v Wit Nederland Primeknit, hier getoond. De schoen houdt de shelltoe intact, maar ruilt het traditionele leer bovenuit voor een Primeknit die bijzonder ademend lijkt. De schoen lijkt eerst in de klassieke zwart-witte kleurweg te komen.

We hebben alweer Year of the Horse sneakers van Nike Sportswear, PUMA, en zelfs een Kobe 8 editie gezien. Nu is het tijd om naar de eerste YOH sneaker van het jaar van adidas te kijken. De schoen is bepalend voor zijn all-over paard print boven, wat veel subtieler is dan het klinkt. Gouden strepen en veters afwerking van de details Adidas Superstar 80v Goedkope

Scroll up

Photobucket
Visitors
0 Members and 55 Guests are online.

We welcome our newest member: raminiroja