Photobucket
#1

new balance dames sale

in General discussion Wed Jun 07, 2017 12:26 am
by hltdnh • 4 Posts | 40 Pointsnew balance dames zwart black trainer personalization programma gewoon gewoon extra nieuwe keuzes die u kunt gebruiken in uw Fresh Steadiness 574. Zeer veel gelijk wat NIKEiD en mi mi adidas met hun trainers gebruiken, biedt NB1 ook de vrijheid om de Ideaal op je eigen, met paar. Hun specifieke meest actuele vervanging geeft u de specificaties die uit wol zijn gemaakt, naast metaalzouttreffers in uw eigen set van twee de verse Balance 574.

Een van de meest klassieke new balance dames sale modellen van New Balance, 420 heeft lichtgewicht suede / canvas bovenkant en solide rubberen zool.

Het new balance dames groen Out of doors Wrap up begint met een tonale synthetische hogere. Deze tonale uitstraling van de hogere zit naast de ENCAP middenzool opzet EVA-schuim gekoppeld aan deze rubberen buitenzool. Boot-geïnspireerde veters, Wit-gekleurde bezoeken aan het printen, samen met tonale middenvulling, hebben de look van de casino-schoen afgewerkt.

Deze foto laat eerder zien new balance dames blauw dat de nieuwe keuzes op de tong training kraag naast de bodem (wol) worden gebruikt, en ook de metaalbezoeken zijn te vinden op de achterhiel, het tonglabel en de "N" branding. Met inbegrip van wat je ziet? Maak je eigen vandaag tegen $ 100.

http://www.zwartstyle.com/

Scroll up

Photobucket