Photobucket
#1

Nike Air Max 2017 Verkoop

in General discussion Thu Jun 08, 2017 9:04 pm
by Michael1z • 2 Posts | 20 PointsOfficieel geïntroduceerd eerder vorige maand, wordt de Nike Air Max 2017 Goedkope echte weer in een van zijn inleidende kleurwegen weergegeven. Met een officieel palet van zwart / witgroen steen draagt ​​deze laatste iteratie van de historische lijn een vernieuwde bovenkant in vergelijking met zijn traditionele bouw . Bestaat uit een gladdere gaasconstructie, naast de toevoeging van een rimpelende textuur aan de achterzijde, wordt de bovenkant geslepen in een gradientafwerking, die van groen naar zwart verdwijnt. Alles hecht zich aan zijn handtekening met volle lengte luchtbellenkussenzool, u Kan dit paar bij selecte Nike retailers vinden die vanaf morgen 7 november beginnen.

Het lijkt erop dat we eindelijk onze eerste kijk op de volgende aflevering van de Nike Air Max-serie. Boven vindt u de eerste afbeelding van wat wordt gezegd dat de Nike Air Max 2017 Nederland is. Sommige van de belangrijkste eigenschappen die u op de schoen ziet, omvatten de randen die op de meerderheid van het gaasconstructie worden geplaatst. De Nike Swoosh bevindt zich in het midden van de zijpanelen, terwijl de schone Air Max-zoolunit onderaan staat. Er is geen andere informatie verstrekt over de schoen, maar houd het vast om vast te stellen hoeveel en wanneer de schoen zal loslaten.

De Nike Air Max 2017 Wit Opruiming is bijna hier en voor degenen die nog steeds aandacht besteden aan de jaarlijkse update van de Swoosh's full-time Air Runner, kan je vandaag een foot-preview van de schoen krijgen. Zeker, de moderne Air Max-modellen krijgen zeker niet zo veel liefde als de klassiekers, wellicht omdat ze allemaal ongeveer hetzelfde uitzien en meer kosten dan de meeste mensen bereid zijn om op een lopende schoen te besteden, maar de grote bubble loyalisten kunnen genieten van een Kijk naar een levendige vrouw's kleurweg van de schoen in een heldere druif tot brandroze overgang over de mazenbovenkant. De Nike Air Max 2017 heeft optimaal rijpheid bereikt en is als een versperring van Newtonische appels gedaald. De laatste 2017 om de grond te slaan en de knoll neer te rollen, heeft een zwarte en 'Palm Green' verloop, met een gloeilamp van helemaal groen. Zet in een paar van deze en vergeet de zwaartepunten als u in de toekomst drijft.

Introductie van de Nike Air Max 2017 Zwart Online Kopen . De handtekening Air Max lijn lijkt op t te zijn Hij combineert Engineered Mesh en 360 graden zichtbare lucht op de middelzool- en buitenzool, aangezien dat duo de standaard is voor de afgelopen vier modellen. Maar dit jaar wordt de regelmatig zichtbare Dynamic Flywire voor een unieke nieuwe esthetiek uitgegoten. De Nike Waffle Racer is uitgerust met een levendige dosis Action Green in de vintage nylon en suede bovenkant, terwijl de buitenzool die het allemaal begon met het wafelijzerpatroon In een sterke zwarte. De middelzool-eenheid krijgt een geel-geel dosis geel, terwijl de vintage Swoosh de dingen eenvoudig houdt om de zwarte hak en de bodem aan te passen.

Een '1977'-binnenzool komt overeen met de merknaam Air Max 1 met een regenbooggradiënt. De details blijven nogal beperkt ten opzichte van de Nike Air Max 2017 Verkoop , maar van de officiële foto's die in deze post worden voorgesteld, creëert de stijve maasconstructie een golvende bovenkant die de Zijpaneel en hiel voor een head-turning design, zeker wel, wel, golven komen eenmaal op een aantal kleurenwegen op 7 november in de maten van mannen, vrouwen en kind. De handtekening Engineered Mesh-constructie voegt een flexibele ventilatie aan de voorkant toe en helpt het verloop van een helling te versterken alvorens de reflecterende 3M Swoosh-branding op het zijpaneel te bereiken. De volgende jaarlijkse upgrade van Nike's geheime Air Max-lijn is geland en geeft ons mooie make-ups zoals Dit 'Deep Royal Blue'. Gradient is de naam van het spel AM2017, en dit speelt met een oceaanblauw dat naar zwart zwakt naar de hak. Een glinsterende bubbel glanst van onderen en kleur op de veters en Swoosh, die de toebehoren aanvullen.

Scroll up

Photobucket
Visitors
0 Members and 36 Guests are online.

We welcome our newest member: raminiroja
Board Statistics
The forum has 18593 topics and 21401 posts.

0 members have been online today: