Photobucket
#1

Nike Air Max Thea Blauw Aanbieding

in General discussion Wed Jun 21, 2017 10:45 pm
by aqwpatrick1 • 3 Posts | 30 PointsNike Air Max Thea Blauw Aanbieding heeft een wandeling gemaakt aan de wilde kant. De laatste LX-versie is opgeknapt met een aantal 'Max Orange', terwijl een beetje snakeskin-reliëfleer op de bovenkant schuift. Elke Thea is vol met lichtgewicht kussen, terwijl de zichtbare Luchtunit onder de hiel een constante herinnering is van hoe lang Nike die comfortabele zolen heeft gemaakt. Zoals de beste Swoosh-silhouetten is de Air Max Thea ontstaan ​​als een Veelzijdige sneaker die zich kan aanpassen aan tijden en trends. Het is gewend aan de trailblazing Joan Benoit als onderdeel van het Beautiful x Powerful-pak, en is onlangs aangewakkerd in een Chelsea boot. Nu is de loper verschenen in een lichtgewicht make-up met een zware klaproute.

Minimale vormgeving en maximaal comfort is de naam van het Nike Air Max Thea Wit Uitverkoop's spel, en deze iteratie heeft net een hoge score opgegeven. Stripped van afleiding met een palet van jet black - deze Thea is ongeveer zo min als ze komen. Luxueus comfort wordt dan verzorgd via een Phylon midsole die uitgerust is met een luchtbevochtigingsluchtunit - afgedekt met ademend gaas om je koel op je voeten te houden. De nieuwe vrouwen Nike Air Max Thea Mid is een scherpe bocht van de klassieke loopschoenstamboom , Maar het is het is fris. Oké, het is niet iedereen's kopje thee, maar de elastische zijde Chelsea-opstartstijl is de laatste tijd overal geweest en dit is de eerste keer dat we een sneaker remix hebben gezien.

De Nike Air Max Thea Zwart goedkoop is een voorbeeld van een handboek van een schoon silhouet. De Nike Starlet is gezegend met minimale constructie, versterkt door een oogvriendelijk paneel dat vanaf het middelpunt van de buitenzool begint en over de hiel loopt. In deze gloeiende 'Blue Spark' kleurstof wordt de lichtgewicht athleisure schat samengesteld in azurblauw gaas met gelaste tonale overlays en een gestructureerde geperforeerde hielpaneel. Afgewerkt met een frisse Swoosh en een pure Air sole, is de Thea zonder twijfel een garderobe noodzakelijk. De Nike Air Max Thea maakt een stoffige dosis 'Desert Camo' in deze verhitte kleurstof. Het moderne vrouwenlopende silhouet neemt de cover af met een tonaal zandig olijfgordel boven, met 'String' gekleurde textielpanelen rond de kraag.

Nu zien deze niet scherp ?! Nike's Jacquard-applicatie heeft in de afgelopen tijden enorm succes gehad, waardoor hij zich comfortabel op de hoogte heeft van alles van de jaren '90 tot en met 87, en natuurlijk, elke dames favoriete straatloper, de Nike Air Max Thea Kopen. Nu als je de Winter niet hebt opgemerkt, heeft de koude mok vol kracht in Oz vrijwel grootgehouden. Dus terwijl we onze favoriete suedes en triple-witte gewrichten voor de warmere maanden aftrekken, kunnen combinaties als deze zwarte en retro schoonheden niet eerder komen. Gekoppeld met de Jacquard basislaag, doorschijnende overlays en een reliëf hielteller, vinken ze alle juiste vakken om een ​​gecertificeerde koude weer klassiek te zijn.

De Nike Air Max Thea Bestellen is de afgelopen twaalf jaar de weggetroffen voor vrouwen geweest. Met het silhouet zo populair werd het de mens Air Max Tavas geïnspireerd, zodat de fellas ook op de actie zouden kunnen komen. Het combineren van de Thea met de trending drievoudige witte kleurenschema zal zonder twijfel de perfecte storm zijn. Ik denk niet dat je zoveel overtuigend nodig hebt om deze ASAP aan te pakken. De Nike Air Max Thea ziet een sterke silo in de recente stijging van retro- Gewortelde lopers die de kloof tussen prestatie en levensstijl schoenen overbruggen. Hoewel de Nike Air Max Thea in een paar grote heren iteraties heeft vrijgegeven, lijkt het lichtgewicht silhouet veel meer kracht in termen van de centric edities van haar vrouwen.

Scroll up

Photobucket
Visitors
0 Members and 36 Guests are online.

We welcome our newest member: raminiroja