Photobucket
#1

nike air max 1 essential heren

in General discussion Fri Jun 23, 2017 1:29 am
by AllenElinor • 3 Posts | 30 Points

Een nieuw nike air max 1 essential heren paar Nike Air Huaraches duwde over zee, en ze hebben een vertrouwde blik naar hen, Jordanië-koppen zullen direct van de rug weten. Ga verder dan de eerste gebruikte kleuren, we hebben mesh rond de teen doos en een kiezel leer. Iedereen kan zien hoe deze Nike Air Huarache een soortgelijke blik heeft op de Jordaan 3 zwart en cement, omdat de bovenbellen vooral zwart met rood gebruiken op de bootie die wordt blootgesteld en liner. Grijs wordt dan op de tong en op de hiel gebruikt terwijl het klaar is met een witte middelzool.

Mason Plumlee zal deelnemen aan de Team USA voor de Rising Stars uitdaging en zal ook deelnemen aan de Dunk wedstrijd. Hij werd onlangs gezien in de Nike HyperDunk 2014 in het Zoom City-thema. De All Star Nike Hyperdunk 2014 is voorzien van een witte basis met een roze naar verloop paars swoosh. Grafieken die op de bovenkant worden gebruikt, zijn ook geïnspireerd door New York City. Ze zijn afgewerkt met een nike air max 1 essential ijzige doorschijnende zool. Helaas is er geen woord dat de Nike Hyperdunk 2014 All Stat vrijkomt voor het publiek en waarschijnlijk zal worden gezien op een paar andere atleten die deelnemen aan deze weekendsfeesten.

Nike zal het LeBron 12 EXT model in een bekende kleur lanceren. Wij introduceren nu de Nike LeBron 12 EXT Wheat. Voor iedereen nike air max lunar 90 online die hun LeBron-geschiedenis kent, zullen weten dat het gebruik van de eerste eerste debuut van de tarwe op de Nike Zoom Generation, zijn eerste handtekeningschoen. Met alle tarwe wordt metaalgoud gebruikt op de eyelets en swoosh. De hiel leest op 02.13.2004, welke LeBron was los van de Rising Stars Challenge. Vanaf nu heeft de Wheat Nike LeBron 12 geen releasedatum, maar blijft u afgestemd op Sneaker Files, omdat we u blijven updaten.

We wilden dat we zo'n grotere afmeting konden zien, maar we kwamen aan tegenover één detailhandelaar die de voorschoolse Nike Kobe 10 Vino laat zien. Hoe dan ook, het laat ons zien wat er komt, ongeacht hoe groot ze zijn. nike air max lunar 90 kopen De Vino Nike Kobe 10 vergift groen over de bovenkant met hints van volt. Inspiratie kwam uit groene vino-wijn en hoe het lijkt op Kobe Bryant. Beide vino en Bryant worden beter met leeftijd. De Nike Kobe 10 Green Vino is nog niet officieel gelanceerd, maar als je iemand kent die een kleuterschool draagt, verkoopt Shoe Palace ze nu voor 84,99 dollar.

Reigning 3-Point Shootout kampioen en deelnemen aan de 2015 wedstrijd is San Antonio Spurs Marco Belinelli. Het paar dat hij tijdens dit weekendfeest kon dragen, is de Nike Hyperdunk 2014 die uitsluitend voor hem is gemaakt. De Hyperdunk 2014 kan een iD zijn, maar zij worden voor Belinelli geproduceerd. De sneeuwschoenen kleurweg is geïnspireerd door zijn geboortestad San Giovanni in Persiceto, Italië. Met een witte basis, groen wordt gebruikt op de tong en voering, wordt rood op de middelzool met metaalgoud op de swoosh en tong geplaatst. Binnenkant van de tong leest Family First en aan de buitenkant leest IT, met steun aan Italië. We verwachten niet dat de Nike HyperDunk 2014 Marco Belinelli PE daadwerkelijk vrijkomt, maar je zou hem snel moeten zien dragen op het hof.

Het lijkt erop dat vier paar Nike HyperChase op 12 februari vrijkomen. We hebben de All Star versie en drie anderen waarop NikeLab en Fragment Design samenwerkte. Het derde paar, dat pas vandaag opgedoken is, is een beetje anders dan de andere anderen. De Nike nike air max lunar90 moon landing HyperChase is al bekend om zijn vreemd gevormde Swoosh, maar op dit model gedaan door NikeLab en Fragment, ziet het er veel dikker uit. De verandering was om eerbetoon te maken aan de vroege dagen van Nike Basketball. Dus de swoosh komt hier van de Blazer. Anders dan hebben we het gebruik van navyblauw met hints van wit, terwijl Fragment's branding wordt gezien binnen de hielbank en de binnenzool. Zoals eerder vermeld, wordt NikeLab x Fragment HyperChase ingesteld op 12 februari samen met de andere twee paren op NikeLab en locaties. De All Star HyperChase zal de meeste detailhandelaren raken.

Scroll up

Photobucket