Photobucket
#1

adidas busenitz människa blå

in Here is your first Forum Wed Sep 20, 2017 11:25 pm
by kennedyasa • 3 Posts | 30 PointsDennis adidas busenitz människa blå-modellen anses vara adidas mest ikoniska skateboarding-silhuett. Det är inte för svårt att se varför med fotbollsinspirerat läder och en yttersål som var färdig för att hålla dig på ett bord längre. Tidigare i år presenterade adidas adidas Busenitz Pro med en mer lyxig finish än tidigare ihop med extra prestanda. Nu återkommer silhuetten i en mid-top konstruktion för att avsluta året starkt. Debutfärgen är en klassisk svartvitt med försänkta ögonlock, syntetiskt vitt läder, tre rand märke och en GEOFIT-krage för bättre passform och komfort.

Nu den mest framgångsrika adidas Skateboarding-sko någonsin var Dennis adidas busenitz vit svart en omedelbar klassiker vid frisläppandet med sina rena, fotbollinspirerade linjer och oöverträffad ombordstigning. Nu adidas Skateboarding hedrar skon som aldrig tidigare, med sin mest premium konstruktion någonsin. Dubbat Busenitz Scheinfeld, den lyxiga upplagan av siluetten byggdes på den ursprungliga adidas Scheinfeldfabriken i Tyskland, som nu är den enda adidasägda skofabriken i världen. Den buttery-mjuka fullkornig svart läder övre är accenterad med metallguld och detaljerad med rött för ett klassiskt Busenitz färgschema. "Made in Germany" taggar läggs till tungan för att avsluta Busenitz Pros speciella upplaga.

Jah välsigne. adidas Skateboarding går hampa med den senaste utgåvan av adidas busenitz lila brun Den moderna klassiska skateschoen får en rasta och stoner vänlig ljusbrun hampa och mocka övre, accenterad med svart och en solid vit sula för en av de renaste hampa-konstruerade sneakersna vi har någonsin sett. Är det bara en slump att dessa släpper runt 4/20? Vi tror inte.

Den senaste adidas busenitz kvinnor röd ger folket vad de vill ha och kombinerar en av de hetaste färgvägarna för tillfället med en tunga som är väldigt mycket i skateboardingens själ. Denna nya Busenitz ADV är gjord i röd mocka med svarta randar och gyllene märkesvaror som påminner dig om vem som gjorde skon och för vem. Allt detta på toppen av en tuggummi gör det möjligt för en sneakerhuvuddröm, liksom en destillation av några av de mer varaktiga höjdpunkterna i det senaste halvtalet av sportskor. Kolla in dem med några fler bilder nedan, ta sedan en från butiker som Politics.

http://www.skormark.com/

Scroll up

Photobucket