Photobucket
#1

adidas pure boost heren zg prime zwart

in Help Wanted Fri Oct 20, 2017 11:48 pm
by qingkuangbai • 3 Posts | 30 PointsNa een kijkje op Y-3's "Snow White" -fituur, laten we hier vijf extra opkomende kleurwegen zien van adidas pure boost xpose 2017 sneaker. Om de komende maand te kunnen aanbieden, bieden de lichtgewicht lage tops ademende Primeknit bovenbouw, Boost tooling onder, leeraccenten bij de hak, en Three Stripes branding langs. De pure Boosts zijn verkrijgbaar in grijs en wit, bourgondië en marineblauw, blauw en marine, zwart en bourgondië, en zwart-wit, die op 1 februari bij geautoriseerde adidas originals aanbieders vrijkomen.

De schoen is stevig gericht op de stedelijke straatloper, doet 5-10k afstanden, dodging verkeer en wat de stad naar jou gooit. De PrimeKnit-bovenkant van de Ultra Boost, met name versie 3.0, zorgt voor meer beweging dan ideaal is als u voetgangers in Londen weven, terwijl de nieuwe adidas pure boost dpr heren grijs een meer vergrendeld gevoel heeft, door het steviger gebreide bovenste ontwerp met zijn doelgerichte ondersteuning en een bredere voorvoet die een goed stabiel platform biedt om te draaien op een typische stop-start Londen Street Run.

Met een superlichtgewicht ontwerp, zorgt de adidas pure boost zg prime zwart-lopende schoen ervoor dat u alles voorop staat. Een ademende bovenkant met sokachtige pasvorm houdt je koel en comfortabel tijdens de training, terwijl de toegevoegde overlays duurzaamheid en kracht geven. Een schuimmidsole met boost -technologie biedt ongeëvenaarde responsiviteit en energieopbrengst. Een niet-markerende rubberen buitenzool houdt u op elk oppervlak gegrond.

Op basis van jarenlange testen en onderzoeken met vrouwen overal heeft Adidas een slanke, vormgevoelige lopende schoen gecreëerd om de onophoudelijke energie van hun actieve levensstijl te ontmoeten. Terwijl de meeste lopende schoenen aanpassingen zijn van mannelijke schoenen, is adidas pure boost x dames wit ontworpen met alleen de vrouwelijke atleet in gedachten, wat resulteert in een hoge prestatie voldoet aan de high-fashion running schoen uitsluitend voor vrouwen.

http://www.kickonfire.biz/

Scroll up

Photobucket
Visitors
7 Members and 72 Guests are online.:
smithlucky, berry36923, sunnyrose, kkonald536407, Linpinkpink, wangqing, Angel92

We welcome our newest member: Mayun16
Board Statistics
The forum has 20108 topics and 23050 posts.

15 members have been online today:
Angel92, batchplants, berry36923, caicai2017, concretemixer, DMT, kkonald536407, Linpinkpink, Masu16, Mayun16, pingfan, smithlucky, sunnyrose, wangqing, zihua new