Photobucket
#1

adidas Skor

in resume Fri Nov 17, 2017 10:36 pm
by zxasdft • 4 Posts | 40 PointsDen ursprungliga 2002 Climacool-skon adidas Skor var designad för att köra, och det var ett av de första löpskor som har en andningsventilation, som har blivit en häftklammer för dagens prestanda skor.

Den har låga adidas Dam Skor toppar fodrade med en texturerad, tekniskt inspirerad blandning av material - ventilering av Climacool och ADIPRENE + i framfoten för att absorbera chock. Climacool 1 andas design tar funktioner från mellansolen och hälen i ZX-serien. Under den stretchiga, andningsbara nätbasen är mellansolen lätt med den perfekta mängden dämpning för att du ska trivas hela dagen.

Men vänta, vi har adidas Herr rea 2017 inte kommit till den coolaste delen. Climacool 1 har ventiler på ventiler på ventiler (även känt som 360 graders kylsystem) som ger skogen sitt unika utseende. Ser cool ut är inte den enda funktionen i 360-gradersystemet. Det ger dina fötter överlägsen ventilation för att hålla dem svalare än den andra sidan av kudden.


Climacool-tekniken ADIDAS CLIMACOOL 1 Röda använder en väldigt andningsbar tygkonstruktion som avlägsnar fukt och anpassar sig till kroppens temperatur för allroundventilering. adidas har införlivat denna genombrottskylande effekt i sitt sortiment av kläder och skor för maximal komfort och optimal sportprestanda. Brandet med de 3 ränderna drar ut en av sina nyare klassiker från arkiven och återinför oss till adidas Climacool. Först släpptes tillbaka i de tidiga noughtiesna, den ikoniska siluetten har alltid varit före kurvan; Med sin förstärkta ventilation och utmärkt strukturerad mellansåle ser Climacool fortfarande fram inför sin tid fram till denna dag.

http://www.stilskor.com/

Scroll up

Photobucket