Photobucket
#1

adidas eqt blauw geel

in Here is your first Forum Thu Jan 04, 2018 2:34 am
by iolioljh • 36 Posts | 360 PointsAdidas Originals presenteert adidas heren schoenen 2017 de laatste evolutie van de legendarische Equipment serie, de EQT 93/17. Het nieuwe model herinterpreteert het oude silhouet volledig en geeft het een veel agressiever uiterlijk en maakt gebruik van Boost technologie voor het kussen en een bovenkant dat door primeknit wordt samengesteld.

In minimale stijl en adidas schoenen grijs groen design is de Adidas EQT Support ADV ideaal om dagelijks te combineren met je favoriete jeans of casual jurk. De uitrustingsschoen gaat van een pictogram van het rennen in het decennium van de 90 tot een icoon van stijl op dit moment.

Dit slanke en stijlvolle adidas dames schoenen sale model wordt beschouwd als een moderne aanpak op de originele apparatuur. Ondersteuning en sport, uiterst comfortabele constructie. De laatste kleurwegen om te vallen zijn onder andere Utility Black / Gray en Running White / Black. Beide modellen zijn vervaardigd met een stretchy tweekleurige platte bovenste, gevormde TPU-vleugels, een handige sokachtige constructie en een rubberen zool. Zoek nu beide Adidas EQT Support ADV modellen in Sneakerhead.

Deze keer zien we adidas eqt blauw geel Undefeated zet hun eigen draai op de adidas EQT Support ADV, die gekleed is in een low-key zwarte en off-white colourway. De sokachtige bovenkant is gemaakt van matte neopreen met subtiele lederen overlays die een combinatie van stabiliteit en flexibiliteit bieden. Andere details zijn onder andere een subtiele camo-print op de hielkooi van de schoen, witte witte kettingstiksaden en mede-merktekens.

http://besprijs.com/

Scroll up

Photobucket